Majk Spirit x Grimaso - KURT feat. Ben Cristovao (Official Video)

čas přidán 4. 06. 2020
Album ARTIST v predaji : www.majkspirit.sk
Rap: Majk Spirit x Ben Cristovao
Beat: Grimaso
Mix/Master: Marek Šurin

Video by Chilly Production
www.chprod.cz
Director / edit: Adam Pavelka - www.adampavelka.com
DOP: Radim Střelka
production manager: Filip Lepeš - www.lepes.cz
coloring: loren james white -www.lookwell.tv
vfx and postproduction: Ivan Hryhorjuk
retouch: Pavel Rehak
1AC: Petr Soukup
arri trinity operator: David Růžička
arri trinity assistants: Daniel Vagenknecht, Filip Maňhal
thermocamera: Jaro Vacek
gaffer: Tomáš Volter
best boy: Jakub Vodrážka
grip: Karol Pružinovský
runners: Norbert Kovač, Adam Ondroušek
IG MAJK SPIRIT: instagram.com/majkspirit/
IG GRIMASO: instagram.com/dj_grimaso/
IG BEN CRISTOVAO: instagram.com/bennycristo/
IG H16:instagram.com/h16crew/
Booking/Management: booking@majkspirit.sk

Spirit Entertainment 2O20

Komentáře

  • jeba🔥idete bomby obaja❤️🤟🏼

  • David steel business David steel kryjú si zada

  • Ako len mňa zaujíma značka auta ?

  • podla mna ben pokazil pesnicku :D ked zacne davit on tak to prepinam :D

  • Navždy je vše !

  • I think you are the best :) Maybe we can sing together or you can co-work on my project... MAYbe cs-tv.org/tv/video-lq5A15dAGBQ.html

  • Od spirits nejlepsi bars eva !

  • to je jeba!!🔥🔥

  • Sorry Majka mám rada , ale Ben to je prostě hrůza .... přijde mi to jako strašná parodie na Americkej námět 😂😂🙉

  • Olc

  • Ben je taky frajer 👌😎

  • Dobrá hudba majku

  • Kontra fakt

  • Kali letový režim Kali prostredný necháme to plávať Kali ceha Jay diesel legendary

  • Ben 🥰🥰🥰🙏🙏🙏

  • Wau

  • Kali rádikal domov mám len jeden prod emeres

  • 1:52 Ben si napráva hada v gacoch :D

  • Peter pann Kali ice Prince rosa on the top

  • Fuj, to autotune je na zblití! :-(

  • Krásný

  • Skvělá zdravá píseň

  • Spirit to čo si dal za slohu . Topka 🔥🔥🔥

  • Otis úprimný

  • Čas beží naozaj rychlo....nestíháme naozaj žít....it is true....unfortunately....

  • Otis teraz alebo nikdy jj mega m boss prod Jerry Lee

  • hrozný feat dal ten cristovao ... typek len prevarený hype inak nuda jak kanál ci kks.

  • Běží bezi

  • Separ ruky preč

  • Každý den v autě

  • prepáč ale totálny brak

  • Kali prostredný prod hodoniny koňe Biele

  • lubim ta majk🥰

  • #NEO #SPIRIT #TRINITY #REVOLUCIA #tinacoak #súdnydeň #rajnazemi

  • Kali ideál nezaujímaju

  • 🛸💥💣💯🤣✌️💗💘 #KURT #BOMBY #BANSKABYSTRICA #NEO #SPEEZY #BUDDHA #HOMECOMING #LASTSHOT #NOTAFRAID #MATRIX #EMINEM #EUROPE #SLOVAKIA #BANSKABYSTRICA #STAR

  • Spirit myšlenka a opis reality.. je to jeho.. Ben tomu dal trochu USA.. chybí tetování a buchty na autech.. zajímala by mě reakce zahraničních posluchačů.. podle mě dobrý.. 👌

  • Pravda pravdouci

  • O

  • Kali nenam záujem

  • Otis grimaso podľa seba lb beats

  • Ben & Majk 💯% Fakt 🔝 spolupráca.

  • Benga benga benga majk🔥

  • pecka, jak píší, jednoduchý text v podání mistra Spirita, ale celou skladbu pojebal Ben s tím jeho hlasem :-/

  • Jaj, když Ben poslouchá lip než Majk Sprajt👌🏻😄

  • 🙏🏻vítej zpět starý dobrý Spirit😉😊Ben pecka😍

  • Dobre to ten Cristovao dojebal. Prijde mi jako retard 🙈

  • Tatra 613 och :)

  • miki uprimne sem byl zvedav jak to tam da ten ben uces zajimavy myslel jsem ze da i neco zajimaveho a on to tak posere ze to je pisnicka na hovno pekne ti to zkazil mu muzes podekovat

    • ..koukam že si hodně bokem :)

  • ____________BANGER R R R R R______________ :-*

  • slovenska sedlac sa pozrite ako sa robia klipy :D:D:D cs-tv.org/tv/video-v7HCQenPs6s.html, cs-tv.org/tv/video-2YetOudocAM.html

  • Jde v těch brýlích něco vidět 😂

  • Táto pesnička sa mi fakt páči, konečne si aj Majk trochu zanadával a jemu to pasuje byť takí vulgarnejšy, ten jeho drzý tón hlasu a k tomu keď spieva ten refrén ktorý je až desivo pravdivý tak to nemá chybu, a páči sa mi jak sa vkuše nezastaví prvú minútu piesne a ide bez prestávky, hudba je tiež dobra, text bezchybný a má pravdu, v Tom čo spieva takže kto to bude čítať nech sa zamysli ako žije svoj život, lebo život nie je iba o peniazoch, a o práci ale hlavne si ho máš užiť s tým koho máš rád, v podstate povedané na narozdiel od peniazi ktoré sú boli aj budú,máš len jeden život a tak ho aj ži s láskou, rodinou a priateľmi lebo ty aj oni tu nebudete navždy a to čo si nahrabeš za života ťi nebude k ničomu keď sa o to nebudeš mať s kým podeliť a keď jak starí dôjdeš z roboti tak si už neužiješ tie peniaze sám, a do hrobu si ich mevezmeš, čas a ľuďmi čo miluješ nenahradí nič ani prachy. A tak ak máš niekoho vedľa seba komu môžeš verit, ľúbiť a spoľahnúť sa tak to je najviac to si nekupiš, a ty ľudia majú najväčšiu cenu v živote. Super song

  • Nuž...

  • Cristovao je totalni pičus,na co si hraje? Na zfetovaného americkeho rapera?

  • Škoda že cristovao je rasista

  • Paráda!

  • Skvelý text, chválim. Ďakujeme!

  • Ben to zase zabil❤️❤️ ta jeho energie

  • Chlapy, dali jste to super. Až umřete, chtěla bych sežrat vaši hlavu a srdce, a pocítit tu sílu ❤️ Love you all!

  • Majku, ser na Bena.

  • Ten ben mi tam kazi vibe ale jinak je to topka úplně

  • To majkovo obočí je strasny :D

  • Dohromady jim to sedí

  • vypovedna hodnota.

  • ⏪⏪⏪ Hodně dobrý rap Majk&Ben👏💯

  • Dik Majk, ze si opat spat! Top👏

  • Ten ben co dal kks najprv ze jaka hovadina a teraz jak to pocujem zase si hovorim to je jake dobre kks 😂😂

  • Od Bena si neumím odmyslet Willa Smitha 😅😅 je mu hrozně moc podobný

  • Záleží na všem...... A v podstatě na ničem... Dualita je těžký oříšek.... ❤️

  • 💜💜🤍🤍🤍🤍

  • Som jediný kto má pocit že mu to tam Bene tak trošku moc kazí ?

  • Majk spirit je lepší ako on sám..ale tento feat.si zajebaaaal kamo

  • Si zabil

  • 😭😭😭😭😭😭

  • Super barz pesnička like ♠️🤘❤️✌🏻

  • Tak tak tak kráva to pěkný pták..🤪

  • Pracloveci

  • JK🙏🏻🙏🏻💚💚

  • JK🙏🏻🙏🏻💚💚

  • Skvělá věc! Poslouchám pořad dokola😄🙈

  • 🙏🏻🙏🏻💚💚

  • 🙏🏻🙏🏻💚💚

  • true👊👊👊

  • Je to pecka ale tak nak jak říká že balík peněz nic nezpravi ono se to řekne někdo kdo ho má 😏občas ty prachy jsou třeba 😏

  • Kamo 94 ročník ťa zdraví mrte dzive pravdzive !!! 🤟🤟

  • Čistá pravda, taký je život ✌✌✌👍

  • Majk dobrý, ale Ben mi nějak nesedí

  • *****Popicitrack*****

  • To je krásný že říkáte nechoď do práce ale kde ty prachy sehnat???

    • Řekl bych že myšlenka není v tom nic nedělat a nikdy nepracovat. Oni dva taky makali pro to co dnes mají. Je to jen taková zastávka, která ti připomíná, že občas oddychnout je třeba, protože na konci je stejně jedno jestli máš miliony nebo ne. Ale určitě bych to nebral tak, že se máš na všechno vykašlat a nic nedělat. Benova sloka to říká jasně: "Asi byl čas zpomalit, zpomalit. Asi bylo treba kufry vybavit. Vyskočit z rozjetýho vlaků pryč, nachvíli zastavit pobavit se"

  • Tu chcem vidiet minimalne 2.5 miliona views lebo toto je topka neskutočnaaaaaaaaaa

  • Degeš mu zkurvil celou mrdu skladbu 🙄🙄🙄

  • Tak to je .

  • Klidne by stacilo, kdyby ta skladba byla o polovinu kratsi.. Jirka V.

  • Fjcdu

  • Beeeen

  • Majk je furt stejný ale toto je opravdu od srdce to stejné BEN...cením vědí..zamyšlení Top...🙏💯🙏💯💯👍

  • Toto neskutocne zadelili!

  • Ten podpis kurta cobaina na začiatku je top 💖💖💖💖

  • tragédie